Заведения

BBQ Преспа - уют и вкусни гозби в сърцето на Пампорово

Мястото, където да се съберете със семейството или приятелите до пукащия огън на камината! Потопете се в традиционната атмосфера на Родопа планина с Барбекю „Преспа”, разположено в самия хотел „Преспа”, в центъра на комплекс Пампорово и само на крачки от най-близката лифт станция.

За резервации: 0885404606

Ирландски бар "ДАКС"

Айриш пъб ДАКС е единственият ирландски пъб на Пампорово. Намира се в самия център на комплекса, в хотел Снежанка. Неговият типично ирландски интериор, традиционна ирландска кухня, разнообразие от коктейли и напитки, DJ и жива музика ще направят вечерта Ви приятна и забавна. За Вашето забавление сме приготвили и сателитна ТВ + Sky Sports. Само тук можете да опитате известната Guiness и Strogbow бира.

HAPPY HOUR всеки ден (през Зимен сезон) от 15.00 до 18.00 часа и от 22.00 до 23.00 часа.

За резервации: +359 887 301 701, +359 885 404 606

Английки пъб “Белия елен”

Английски пъб „Белият Елен“ се намира в центъра на к. к Пампорово. Лобно място за английските туристи. Заведението предлага екстравагантна обстановка и е разположено на няколко нива. Безжичен интернет, Sky телевизия, билярд и електронни игри са на разположение на гостите. Предлага английска кухня, богато разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, професионално обслужване. Заведението организира множество мероприятия за своите туристи, които продължават до ранни зори. За доброто  настроение се  грижат диджей и оркестър.

За резервации: 0884404606